Menyer

Viktig å vite før dere bestiller


JULETAPAS

Mulig å bestille fra 17. november til og med 31. desember

Mulig å bestille alle dager hele perioden

Fisk

Varmrøykt hvalskinke fra Svalbard, pepperrot og rødbeter

Gravet fjellørret fra Hardanger, sennep og fennikel

Kjøtt

Kylling fra Homlagården, bakte epler og urtekrem

Hjorteterrin med hjort fra Hålandsdalen, ripsgele og kantarellmajones

Carpaccio av vestnorsk fjordfe fra Gården på Dalland, manchego og løvetannsirup

Ost

Kraftkar, solbær og krydderbrød

Salat

Grønn salat med fiken, valnøtter og bakte epler

Julesalat med klementin, granateple og gressløk

Litt varmt

Dadler surret i bacon

Honning- og soyaglasert kyllinglår

Ovnsbakte småpoteter

Brød

Focaccia med urtemajones

Kr 400,- pr person


JULEBUFFET

Mulig å bestille fra 17. november til og med 31. desember

Mulig å bestille alle dager i hele perioden

Fisk

Røykelaks fra Askøy Røykeri, eggerøre av egg fra Bøe

Utvalg av sild, rødbeter, rugbrød, rømme og gressløk

Pepperlaks,rømmedressing, syltede grønnsaker

Kjøtt

Sylte og lammerull fra Brakstad,  grov sennep og rødbeter

Kokelår fra Brakstad, waldorfsalat

Roastbiff av vestlands fjordfe fra Gården på Dallen (Tysnes), remulade og løk

Salat

Brokkolisalat med tranebær og solsikkekjerner

Tomat salat med vårløk og ferske urter

Brød

Hjemmelaget fletteloff

Surdeigsbrød fra Hannes konditori

Urtesmør og vanlig godt smør

Kr 360,- pr person


JULELUNSJ

Mulig å bestille fra 17. november til og med 31. desember

Mulig å bestille alle hverdager med levering mellom kl. 10.00 og 16.00 i hele perioden

JULELUNCH BUFFET

Fisk

Røykelaks fra Askøy Røykeri, eggerøre

Kjøtt

Bacon og ostepai

Kokelår fra Brakstad, waldorfsalat

Spekeskinke fra Brakstad, hjemmelaget potetsalat

Salat:

Julesalat med klementin, fiken og valnøtter

Noe varmt

Hjemmelagede karbonadekaker av Vestnorsk fjordfe fra Tysnes

Urtebakte småpoteter

Brød

Hjemmelaget fletteloff

Surdeigsbrød fra Hannes konditori

Urtesmør og vanlig godt smør

Kr 280,- pr person


JULE SNITTER

Mulig å bestille alle dager i hele perioden

Hjort, sellerirot og multer

Kydderbakt svinenakke, rødbeter og plommesaus

Kryddersild, rugbrød, rødbet, egg

Brie de Meaux, fiken, valnøtter

Røykelaks, eggerøre

Håndpillede reker, hjemmelaget majones

kr 40,- pr snitt

anbefaler mellom 3 og 4 snitter pr person


JULEMAT

Mulig å bestiller fra 17 november til og med 31 desember

Mulig å bestille alle dager i hele perioden

Pinnekjøtt fra Brakstad

kålrotstappe, poteter og pinnefett

kr 350,- pr person

Svineribbe fra Gilde

hjemmelaget rødkål, medisterkaker og medisterpølse fra Brakstad,  poteter og julesaus

kr 285,- pr person

Lutefisk

Ertestuing, poteter, sennepssaus og flatbrød

kr 290,- pr person


JULEDESSERT

Mulig å bestille fra 17. november til og med 31. desember

Multekrem og kransekake

kr 120,- pr person

Riskrem og bringebærsaus

kr 90,- pr person

Karamellpudding, karamellsaus og pisket krem

kr 120,- pr person

Juledessertbuffet

Sjokolademousse toppet med hakkede valnøtter og bringebær

Nellik marinert klementin, vaniljekrem tilsmakt julekrydder

Riskrem m/revet marsipan, ristede mandelflak og kirsebærkompott

Hjemmelaget marsipanbrød fylt med skogsbær-marinert rosiner

Muslikjeks

Kr 180,- pr person


RÅVARER TIL JUL

INFORMAJONS KOMMER….


TAPAS NORSKE SMAKER

Ny meny kommer januar 2018. 

Gi en lyd dersom du ønsker å få den tilsendt tidligere


TAPAS KLASSISK

Tilgjengelig fra august – desember 2017

Mulig å bestille alle dager i hele perioden

Fra dyreriket

Spekekskinke fra Brakstad, oliven og artiskokker

Manchego, skogsbær-marinerte rosiner

Asparges surret i roastbiff, urtenmajones

Kylling fra Homlagården, mangosalza og korianderkrem

Fra havet

Hvitløk- og chilimarinert scampi,urtekrem

Råmarinert Salma laks, syltet ingefær, sjøgress og soyasaus

Fra åkeren

Grønn salat med avocado, granateple, mango og ferske urte

Tomat og mozzarella salat

Litt varmt

Dadler fylt med valnøtter og surret i bacon

kjøttboller og urtebakte småpoteter

Brød

Hjemmelaget focaccia og hjemmelaget urtemajones

Pris: 400,- per person


 SUPPER OG GRYTER

Tilgjengelig fra august – desember 2017

Mulig å bestille alle dager i hele perioden

GRYTER

 Oksegryte med potetstappe, salat og hjemmelaget brød

Pris: 180,- per person

Lapskaus med flatbrød og godt smør

Pris: 120,- per person

Chili con carne, ris, nachos

Pris: 120,- per person

SUPPER

Asiatisk inspirert gulrotsuppe med ingefær, chili og kokos

kikerter, sukkererter, korianderolje, kylling

Kr 120 pr person

Kremet fiskesuppe

sesongens fisk, friske grønnsaker og persille

Kr 140 pr person

Tomatisert kyllingsuppe med rotgrønnsaker

kr 120 pr person

Sellerirotsuppe

ristet bacon, urteolje og salte gresskarkjerner

kr 120 pr person

Alle suppene kommer med dagens brød


 Koldtbord

Fra august – desember 2017

Mulig å bestille alle dager i hele perioden

Fisk og skalldyr

Røykelaks fra Askøy røykeri, eggrøre

Varmrøykt pepperlaks, rømmedressing

Egg fylt med eggekrem, toppet med italiensk ansjos og ferske urter

Skagensalat, rugbrød og dill

Kjøtt:

Honning- og karriglasert kyllingbryst, mangosalsa

Roastbiff. remulade, syltet rødløk og potetsalat

Chili- og hvitløksmarinert svinefilet, plommer fra Hardanger

Salater:   

Brokkolisalat med tranebær, solsikkerkjerner og bacon

Grønn salat med grønne grønnsaker og ferske urter

Brød og smør er alltid inkludert

kr 420,- pr person


SNITTER

Vi laget et utvalg av snitter med fem forskjellige pålegg

Håndpillede reker, hjemmelaget majones

Egg, italiensk ansjos

Røykelaks fra Askøy røykeri, eggerøre

Roastbiff av Vestnorsk fjordfe fra Tysnes, sellerirot og bringebær

Langtidsstekt svinenakke, plommer fra Hardanger og ferske urter

pris kr 40,- pr snitt

anbefaler mellom 3 og 4 snitter pr person

JULE SNITTER

Mulig å bestille fra 6 november til og med 31 desember

Hjort, sellerirot og multer

Kryddersild, rugbrød, rødbet, egg

Brie de Meaux, fiken, valnøtter

Røykelaks, eggerøre

Håndpillede reker, hjemmelaget majones

kr 40,- pr snitt

anbefaler mellom 3 og 4 snitter pr person


KLUBBMAT

Osøyro Kolonial sin bacon- og løkpai

Grønn salat med mye godt i sammen med nøtter/kjerner og friske urter

Tomat og mozzarella salat

hjemmelaget focaccia

Kr 165 pr person

 

 


Er det noe du savner på menyen? Ta gjerne kontakt, så kanskje jeg kan hjelpe.