Menyer

Viktig å vite før dere bestiller


TAPAS NORSKE SMAKER

Fra fjorden

Varmrøykt hvalskinke, rødbetmajones, pepperrot

Gravet fjellørret, krabbe og fennikel

Fra fjøs og skog

Ripsglasert andebryst fra Holte Gård, solbær og pastinakk

Vilt-terrin av hjort fra Hålandsdalen, epler og syltet rødløk

Spekeskinke fra Brakstad, Sterke Nils fra Samanager (ost)

Norsk ost

Kraftkar fra Tingvoll og Konrad fra Stavanger Ysteri

Tilbehør: Løvetannsirup fra Eikehauen gård, marinert kirsebær og rugbrød

Fra åkeren

Salat med fetaost fra Tveitakjerringa på Tysnes

Brokkolisalat med bacon fra Tveitegård på Voss

Fra Moberg

Urtebakte småpoteter

Røykt korv fra Tveite Gård, Voss

Brød

Hjemmelaget brød med urtemajones

Pris: 400,- per person


TAPAS KLASSISK

Fra havet

Koriander- og limemarinert reker, avocadokrem

Lime-marinert Salma laks fra Bømlo, granateple, sjøgress

Fra dyreriket

Spekekskinke fra Brakstad, Sterke Nils fra Samnanger

Okse av Vestlandsfjordfe fra Gården på Dalland

Sydenpølse fra Samanager, ostekrem og syltet gresskar

Ost

Brilliant savarin og Valnecay

Tilbehør: ølsirup fra Samnanger, valnøtter og bringebær

Fra åkeren

Vintersalat med valnøtter, epler og balsamico- og honningdressing

Litt varmt

Dadler surret i bacon fra Brakstad

Kjøttboller av vestlandsfjordfe fra Gården på Dalland

Bakte rotgrønnsaker

Brød

Hjemmelaget focaccia og urtemajones

Pris: 400,- per person


 SUPPER OG GRYTER

GRYTER

 Oksegryte med potetstappe, salat og hjemmelaget brød

Pris: 180,- per person

Lapskaus med flatbrød og godt smør

Pris: 120,- per person

Chili con carne, ris, nachos

Pris: 120,- per person

SUPPER

Asiatisk inspirert gulrotsuppe med ingefær, chili og kokos

kikerter, sukkererter, korianderolje, kylling

Kr 120 pr person

Kremet fiskesuppe

sesongens fisk, friske grønnsaker og persille

Kr 140 pr person

Alle suppene kommer med dagens brød


 KOLDTBORD

Fisk og skalldyr

Røykelaks fra Askøy røykeri, eggerøre

Hvalskinke fra Svalbard, eple og pepperrotsalat

Skagensalat, rugbrød og dill

Kjøtt:

Økologisk kylling fra Homlagården, epler fra Spildegården

Roastbiff av vestlandsfjordfe fra Tysnes, sellerirot og syltet rødløk

Salater

Brokkolisalat med tranebær, solsikkerkjerner og bacon

Grønn salat med grønne grønnsaker og ferske urter

Noe varmt

Karbonadekaker av vestlandsfjordfe fra Tysnes

Ovnsbakte småpoteter

Surdeigsbrød fra Hannes Konditori, godt smør

kr 420,- pr person


SNITTER

Vi laget et utvalg av snitter med fem forskjellige pålegg

Håndpillede reker, hjemmelaget majones

Egg, italiensk ansjos

Røykelaks fra Askøy røykeri, eggerøre

Roastbiff av Vestnorsk fjordfe fra Tysnes, sellerirot og bringebær

Langtidsstekt svinenakke, plommer fra Hardanger og ferske urter

pris kr 40,- pr snitt

anbefaler mellom 3 og 4 snitter pr person


KLUBBMAT

Bacon- og ostepai

Brokkolisalat, grønn salat med mye godt i

Hjemmelaget brød og urtemajones

Kr 165,- pr person

TacOs

Langtidsstekt vestlands fjordfe fra Tysnes, hjemmelaget nan-brød, et godt utvalg av grønnsaker, salater og dressinger

TacOs ble til under bryggedansen sommer-17. Navnet er litt ”harry”, men smakene og råvarene er av topp kvalitet. Dette er den perfekte ”momse-mat”. Brød og kjøtt kommer varmt, eller du varmer det selv. Resten kommer på fine fat klar til å settes rett på borden.

kr 165,- pr person


Er det noe du savner på menyen? Ta gjerne kontakt, så kanskje jeg kan hjelpe. 

Nye menyer i forbindelse med konfirmasjoner, juletid og lignende vil bli publisert i forkant av disse hendelsene. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.