Om oss

Om Osøyro Kolonial

Osøyro Kolonial ble etablert i august 2016. Våren 2017 kjøpte vi ærverdige Kleiven Kjøtt & Delikatesse. Fra nyoppusset kjøkken midt i Os Sentrum produserer og leverer vi ett bredt utvalg av catering.

”Mat med identitet”

Det er viktig for oss i Osøyro Kolonial at maten har identitet. Med dette mener vi at dyrene har hatt et godt liv, at grønnsakene har fått vokst i sitt naturlige tempo, at frukten har fått modnet på trærene. Aller best er det når vi får lov å bli kjent med bonden og fiskeren.

Catering

Hos oss kan man bestille til alle anledninger. Vi leverer alt fra snitter til flere-retters selskapsmenyer. Vi gjør vårt ytterste for at alle våre kunder skal få en god matopplevelse. Det gjør vi ved å by på gode smaker laget av gode råvarer. Og ved å legge mye i presentasjon. Mat fra oss skal være en opplevelse både for øynene og for ganen.

Butikken

Vi jobber stadig mot åpning av butikken vår. Dette skal bli en butikk der man kan forvente varer av høy kvalitet. Fersk fisk, ferskt kjøtt, oster, egg, oljer og god drikke.

Her håper vi å kunne friste og inspirere. Og vi gleder oss til å gi gode tips og råd til matlagningen.

Om Kjøkkensjefen

Kjøkkensjef Silja har mange års erfaring som sous chef på Norges vakreste og beste hotell, Solstrand Hotel og Bad. Her har hun kokkelert med ett bredt utvalg av de beste råvarene. Siljas spesialitet er koldtbord og tapas, men legger hele sin kokkestolthet i det hun lager, alt fra møtemat til store selskap.

Silja har en enorm lidenskap for mat. Hun er innovativ og nysgjerrig, hele tiden på søken etter nye smaker og kombinasjoner. At maten har identitet og god utnyttelse av råvarene er viktig for Silja.

Ønske om at alle skal få ta del i gode smaker og produkter er Siljas drivkraft bak Osøyro kolonial.

 

AR-160809951.jpg&ExactW=980