Osøyro Kolonial ble etablert i august 2016. Våren 2017 kjøpte vi ærverdige Kleiven Kjøtt & Delikatesse. Fra nyoppusset kjøkken midt i Os Sentrum produserer og leverer vi ett bredt utvalg av catering.


Mat med identitet

Det er viktig for oss i Osøyro Kolonial at maten har identitet. Med dette mener vi at dyrene har hatt et godt liv, at grønnsakene har fått vokst i sitt naturlige tempo, at frukten har fått modnet på trærene. Aller best er det når vi får lov å bli kjent med bonden og fiskeren.

Catering

Hos oss kan man bestille til alle anledninger. Vi leverer alt fra snitter til flere-retters selskapsmenyer. Vi gjør vårt ytterste for at alle våre kunder skal få en god matopplevelse. Det gjør vi ved å by på gode smaker laget av gode råvarer. Og ved å legge mye i presentasjon. Mat fra oss skal være en opplevelse både for øynene og for ganen.

Butikken

Vi jobber stadig mot åpning av butikken vår. Dette skal bli en butikk der man kan forvente varer av høy kvalitet. Fersk fisk, ferskt kjøtt, oster, egg, oljer og god drikke. Her håper vi å kunne friste og inspirere. Og vi gleder oss til å gi gode tips og råd til matlagningen.


Menneskene bak

Silja Døsen Moberg startet Osøyro Kolonial august 2016 sammen med Bjørn Døsen og Paal Moberg. Det er Silja som har den daglige driften. Mens Paal og Bjørn heier og bidrar på sidelinjen. På kjøkkenet har Silja fått med seg sin tidligere kollega fra Solstand Hotel og Bad, Ingrid Bjaadal. Vi har også gleden av å ha god hjelp fra tre skole-jenter. Christina Rabe Nesheim, Helene Hatlestad og Frida Døsen Moberg. Silja har bakgrunn fra dagligvarebransjen fra Drageset der hun har jobbet som assisterende butikksjef. Og en liten tur innom ferskvaredisken på Drageset på Flåten Senter før hun fulgte lidenskapen og tok læretiden i kokk som relativt voksen. Den ble gjennomført på Solstrand der hun senere ble sous chef.

Ingrid Bjaadal studerte kunshistorie før hun fant ut at det var kokk hun måtte bli. Det var maten som låg nærmest hjerte. Ingrid hadde sin læretid på Folkemunne. Og har etter det jobbet på alt fra cateringselskap, restauranter, hoteller og kantiner. Sammen er vi et godt team som gleder oss over gode råvarer, ekte produkter og de gode smakene. Og gleder oss over å dele dette.

Kategorier
Kategori
Del artikkel