Personvern

Vi er like seriøse på personvern som vi er når det kommer til mat, råvarer og servering.

Derfor kan du være trygg på at vi tar godt vare på alle opplysninger du gir oss.
Gjennom å gjennomføre en handel, eller registrere en konto hos oss, må du oppgi en del informasjon: navn, adresse, leveringsadresse, epost eller din offentlige profil på Facebook.
Disse opplysningene blir ikke delt med andre, med mindre det er helt nødvendig for å oppfylle vår avtale med deg – for eksempel leveringsadresse eller lignende.
Vi vil aldri selge din personinformasjon til tredjeparter. Vi lover – kors på halsen, og ti beskjæringskniver i hjertet.

Lagringstid

Informasjonen vi samler inn om deg når du bruker denne siden, lagres forsvarlig hos oss. Siden vi er så sikker på at vi lagrer informasjonen trygt, forbeholder oss retten til å lagre informasjonen i opptil 1 år.


Dersom du oppretter en konto hos oss, lagrer vi informasjonen du oppgir, så lenge du har konto.

Dette er fordi vi kanskje trenger informasjonen til å gjennomgå regnskap, etterkomme klager, eller annet.
Dersom du sier ja til å motta vårt nyhetsbrev, forbeholder vi oss retten til å lagre informasjonen du oppgir i følge med dette så lenge du er abonnent. Dette er naturligvis nødvendig for at du skal kunne motta nyhetsbrevet du har ønsket.
Dersom du ønsker å slette informasjonen vi har om deg, kan du ta kontakt med oss på post@oskolonial.no

Databehandlere

VI har noen databehandlere som har tilgang til informasjonen du deler med oss.
Dette gjør vi fordi vi stort er opptatt med å lage godt mat, og ikke kan bruke tid på å holde styr på all informasjon som kommer inn til oss.
De som fra tid til annen vil ha tilgang til informasjonen du deler med oss, er Picapoint Studio AS. De har taushetsplikt, og vil ikke bruke denne informasjonen til noe annet enn det vi tillater. Et eksempel vil være for å organisere utsendelser av nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

Dersom du gir oss tillatelse til å sende deg nyhetsbrev, vil vi bruke informasjonen du har oppgitt til dette.
Nyhetsbrevene vil inneholde nyheter, kanskje en oppskrift i ny og ne, tips til gode sesongvarer eller andre gode tilbud vi har.

Messenger