Geitost

Presholt Leirgrøv naturell

Presholt Leirgrøv, naturell

Er oppkalt etter stølen Leirgrøv. Den bærer preg av foret til geiten, og geit liker mat med smak. Derfor er stølsmelåkost kraftig på smak og bærer preg av geiten sin favorittmat – urter, vier og fjellblomst.

Myrdal vellagra geitost

Myrdal vellagra geitost

Lagret i 9 mnd og her utvikles denne osten til et nytt nivå. Den har en sterk smak og mange spesielle undertoner. Du får de klassiske krystallene i ostemassen.

Pyrenees Bethmale Chevré

Pyrenees Bethmale Chevré

En mild, rund og fin geitost for den sarte gane. En god «nybegynner ost». Kremet og myk konsistens.

Brun geitost fra Myking Gård

Produktbeskrivelse kommer.

Brun Undredal

Brun Undredal er en «brimost» laget av geitemyse, geitemelk og kufløte kokt på ved, i pakt med tradisjonen.

Kvit Undredal mellomlagra

Produktbeskrivelse kommer.

Kvit Undredal vellagra

Undredal stølsysteri produserer fantastisk deilig geitost på tradisjonelt vis og importeres over hele Europa. 

Kvit Undredal er en halvfast hvit geitost som er laget av upasteurisert geitemelk. Den har sitt utløp etter tradisjoner, men er saltet, modnet og videreutviklet for dagens publikum. 

Vellagra er lagret 9-12mnd.