

Presholt Leirgrøv, naturell:
Er oppkalt etter stølen Leirgrøv. Den bærer preg av foret til geiten, og geit liker mat med smak. Derfor er stølsmelåkost kraftig på smak og bærer preg av geiten sin favorittmat – urter, vier og fjellblomst.
Myrdal vellagra geitost:
Lagret i 9 mnd og her utvikles denne osten til et nytt nivå. Den har en sterk smak og mange spesielle undertoner. Du får de klassiske krystallene i ostemassen.
Pyrenees Bethmale Chevré:
En mild, rund og fin geitost for den sarte gane. En god «nybegynner ost». Kremet og myk konsistens.
Kvit Undredal mellomlagra:
Kvit Undredal vellagra:
Undredal stølsysteri produserer fantastisk deilig geitost på tradisjonelt vis og importeres over hele Europa.
Kvit Undredal er en halvfast hvit geitost som er laget av upasteurisert geitemelk. Den har sitt utløp etter tradisjoner, men er saltet, modnet og videreutviklet for dagens publikum.
Vellagra er lagret 9-12mnd.
Brun Undredal:
Brun Undredal er en «brimost» laget av geitemyse, geitemelk og kufløte kokt på ved, i pakt med tradisjonen.
Brun geitost fra Myking Gård: