Om Oss

Osøyro Kolonial blei etablert i August 2016.

Våren 2017 kjøpte vi ærverdige Kleiven Kjøtt og Delikatesse. Fra nyoppusset kjøkken midt i Os sentrum produserer og leverer vi eit vidt utvalg av catering. I butikken selger ve varer frå inn- og utland som ost, ferskt kjøtt, speke mat, tørrvarer og god drikke.

MAT MED IDENTITET

Det er viktig for oss i Osøyro Kolonial at maten vi lager og selger har identitet. Med det mener vi at dyra har hatt eit godt liv, at grønnsakene har voks i et naturlig tempo og at frukten har fått blitt helt moden på treet. 

CATERING

Hos oss kan du bestille til alle anledningar. Vi leverer alt fra snittar, tapas til gryter eller spesialdesignet menyer. Eller kanskje du ønsker ein kokk heime på kjøkkenet ditt for å servere 3-5-7-10 retters? Me gjer vår aller beste for at alle våre kundar skal få ein god og flott matoppleving. Dette gjere vi ved å bruke gode råvarer og utvikla gode smakar. Mat fra oss skal være en opplevelse for øyner og gane.

BUTIKKEN

Butikken opna 14. Juni. 2018 på bursdagen til Silja. Vi er en gjeng matentusiaster og kanskje litt nerder. Vi står klar til å dele vår kunnskap om våre produkter og mat generelt. 

 Vi håper å kunna inspirere våre kundane til å gjerne prøve noe nytt og godt. 

MENNESKENE BAk

Vi er en gjeng matglad og litt nerdete  som er kanskje litt over gjennomsnittet interesert  i mat. 

Møt resten av gjengen →