

Brie de Maux:
Denne er upasteurisert og har en kjerne som modnes fra utsiden og inn mot midten. Melken kommer kun fra egne gårder i nærheten av ysteriet, eller gården i området som kun leverer til denne produsenten.
Etterhvert som osten modnes går den fra å ha ett tett hvitt teppe av hvitmugg til strågul toner.
Det er en kraftig Brie med toner av sopp og løv, med hint av skogbunn og mose.
Brie Royal Trøffel:
En Brie de Maux med ett lag trøffel i midten.
Brilliat Savarin:
Oppkalt etter en stor matskribent på 1700-tallet. Det er en myk kumelksost med hvitmugg. Denne er en trippel kremet ost som betyr at fettinnholdet er på hele 75 av 100gr. Blir klar etter 2-4 ukers modning og den blir kraftigere ved lengre modning. Osten har typiske toner av sopp og fløte.
Brilliat Savarin m/trøffel:
Denne har ett lag med sommertrøffel i seg (ca 3%).
Passer perfekt med en glass sprudlende bobler.
Bjølsund Brie:
Bjølsund Brie er en brie med muggkultur og rødkittkultur. Dette gir den unike karakteristiske skorpen, den kremte konsistensen og den fyldige smaken. Brien er fylig og smaksrik, men ikke for kraftig på smak.
Ysteprosessen foregår for hånd, modning og snuing daglig gjør at Bjølsund Brie er ystet med kjærlighet og at hver ost blir unik.
Bjølsund Brie er så god at den kan nytes både alene og på ostefatet. Varm den gjerne i ovn med honning og nøtter, eller prøv den på burgeren hvor den rustikke osten vil løfte smaksbildet til nye høyder.
Kåret til årets Brie og utdelt gull i 2021.
Camembert fra Rygge Meieri:
Camembert de Normandie: