Teamet

Silja

Silja er daglig leder.

Men mest av alt er hun kokk.

Og det kjekkeste Silja vet er å gjøre noe nytt, eller annerledes. Lage en ny rett, en ny meny eller finne en ny leverandør. Slik at Osøyro Kolonial stadig er i utvikling.

Drømmen er å skape enda mer matrelaterte opplevelser i Os.

Caroline

Caroline er vår butikksjef.

Hun er en erfaren kokk med mye erfaring blandt annet fra catering. Effektiv, arbeidsom og en enorm kapasitet. Helt utrolig hva hun klarer å presse inn av arbeidsoppgaver. Er det nærmeste en handy-man vi kommer på Osøyro Kolonial.

Er alltid smilende og grei både mot kunder og kollegaer.

Even

Linn

Regine

Mariel

Mariel er lærlingen vår.

Mariel er på sitt første år som lærling. Hun er en eventyrlysten jente som drømmer om å reise verden rundt. Og hva er vel bedre enn et fagbrev i kofferten?

Her er en veldig lærevillig, arbeidsom, nyskjerrig og flink lærling. Vi er så glade for at hun valgte å begynne sin læretid hos oss. Og gleder oss til å følge med videre på hennes opplevelser videre.

Helene

Helene er vår lørdagshjelp

Helene har jobbet hos oss lenge både som ekstrahjelp og som fast ansatt. Nå har hun tatt steget ut i verden og jobber hardt for å blir den beste fysioterapeuten du kan få.

Helen er alltid et stort smil, en god hjelpsom kollega. Vi er glade for å av å ha Helene hos oss i helgene og når hun har tid fra sin travle studietid. 

Ekstrahjelp