Teamet

Silja

Silja er daglig leder.

Men mest av alt er hun kokk.

Og det kjekkeste Silja vet er å gjøre noe nytt, eller annerledes. Lage en ny rett, en ny meny eller finne en ny leverandør. Slik at Osøyro Kolonial stadig er i utvikling.

Drømmen er å skape enda mer matrelaterte opplevelser i Os.

Caroline

Caroline er vår butikksjef.

Hun er en erfaren kokk med mye erfaring blandt annet fra catering. Effektiv, arbeidsom og en enorm kapasitet. Helt utrolig hva hun klarer å presse inn av arbeidsoppgaver. Er det nærmeste en handy-man vi kommer på Osøyro Kolonial.

En alltid smilende og grei både mot kunder og kollegaer.

Henny

Henny må være den mest sporty blandt oss. En enorm energi, som ser ut til å aldri ta slutt. Når hun ikke er på jobb er hun på forskjellige fjelltopper, bobilturer, hagen eller sammen med venner.

Henny er også en faglært kokk, med erfaring fra blandt annet Solstrand. Alltid nyskjerrig på alt fra mennesker, oster, kjøtt og sjokolade.

Lotte

Lotte er vår nyeste kollega. Hun er liten av vekst, men med et hjerte av gull. Alltid blid og med mye omsorg for alle rundt seg. Lotte er en faglært kokk med sin kokkebarndom fra Bjørnefjorden Hotell. Hun er en nyskjerrig kokk, alltid klar for å lære nye retter og måter å gjøre ting på. Hun er ikke så ofte å se i butikken, men om du bestiller catering så er det Lotte som kommer og leverer til deg.

Judit

Judit er vår suverene lunch-fikser. Hun er helt rå på å lage salater og blingser. Og hun baker til krampen tar henne. Enorme mengder boller blir snurret i løpet av en uke. Så om noen lurer på hvorfor bollene våre er så gode, så er det all omsorgen Judit baker inn i de.

Hun er et ordens menneske av en annen dimensjon, her er ting på stell. Hun holder oss alle i ørene slik at det er orden over alt. Og det gjøre hun med et smil. Aldri en kjedelig dag på jobb med Judit til stede.

Helene

Helene er vår yngste. Hun er faktisk den som har  jobbet lengst i Osøyro Kolonial. Begynte som 17 åring i cateringen og har vært med siden. Nå jobber Helene for det meste i butikken, men også på kjøkkenet ved behov. Hun liker det meste og er lett å begeistre når det kommer til mat.

Helene er alltid blid, og en fantastisk god kollega. Hun har store planer for fremtiden, og vi kan bare glede oss over den tiden vi får glede av å være hennes kollega