TEAMET

Silja Døsen

Silja har bakgrunn frå daglegvarebransjen frå Drageset der ho jobba som assisterande butikksjef. Ho var og ein liten tur innom ferskvaredisken på Drageset Flåten, før ho følgte lidenskapen og tok læretid som kokk i realtivt vaksen alder på Solstrand der ho seinare blei sous chef.

Ingrid Bjaadal

Ingrid studerte kunsthistorie før ho fann ut at det var kokk ho måtte bli. Det var mat som låg nermast hjarta. Ingrid hadde læretida si på Folkemunne, og har etter det jobba på alt frå cateringselskap, restaurantar, hoteller og kantiner.

Bjørnar Alvsvåg Folgerø

Bjørnar tok læretidea si på Solstrand Hotel og Bad, og hadde Silja som sous chef. Han har jobba blandt anna på Kongeskipet, restaurantar i Bergen før han flytta til Australia der han blei i 6 år for å lære om andre matkulturar og spennande lokale råvarer.

Christina Rabe Nesheim

Christina er vår kunnskaps-svoltne lærling. Med både far og mor fra bransjen har ho ein veldig god platform å starte frå fagmessig. Christina skal være med oss i dei neste to årea fram mot farprøven.

Turid Hjelle Leikvoll

Turid er utdanna butikkslaktar og jobba i Drageset i fleire år. Ho flytta deretter over til Matglede, dreiv fiskebutikken i Os sentrum og er no kantineledar på Os ungomsskule.

Henny Nybø

Henny er faglært kokk frå Hotell Neptun i Bergen. Ho var og innom Solstrand ein periode, Hattlestad traumatisme sykehus, Osheim behandligs heim for barn, Osøyro Libris bokhandel før ho no jobbar i butikken.