TEAMET

Silja Døsen Moberg

Silja er sjefen….

… og en stolt faglært kokk med gjennomført læretid på Solstrand Hotel og Bad.

Det er ofte høgt tempo nå Silja er i nærleiken. Ho elskar å ha det travelt og ha mykje å gjere. Like å prøve nye ting og bidra til at Osøyro Kolonial er i stadig utvikling.

Bjørnar Alvsvåg Folgerø

Bjørnar er den eventyrlystne.

Han er kreativ og nyskjerrig som kokk. Bjørnar liker å reise og oppdage nye retter og matkulturer. Kom hjem fra 6 år i Australia i 2018 og er klar nå for nye eventyr.  I løpet av senvinter/tidlig vår drar han og kjæresten videre til Canada og Mexico. Uvisst når han retunerer, men vi håper på snart…

Sivert Fonn Fjæreide

Sivert er “han nye”

Han med det ferskeste fagbrevet. Sivert begynte hos oss på Osøyro Kolonial like før jul 2019. Han er en nøyaktig og flink kokk. Elsker jazz, trening og sikkert mye annet vi ikke vet om Sivert ennå….

Christina Rabe Nesheim

Christina er lærlingen.

Ho er snart ferdig med læretiden sin. Bare siste del gjenstår før hun skal ha sin fagprøve i juni 2020.

Christina er en flittig og arbeidsom lærling. Med mye humor og ståpåvilje. Stolt av å ha fått lov å følge henne gjennom disse to årene.

Henny Nybø

Henny er den med best humør.

Alltid god stemning når Henny er rundt oss. Da er det synging, plystring og dansing.

Henny er veldig nyskjerrig og lysten på å lære alt mulig. Alt fra oster, kaffe, pasta eller øl. Hun er rask, effektiv og en hjelpsom kollega.

Kristina Hallem Lepsøe

Kristine er vår ultimate pannekakesteker.

Men hun liker også de dagene da vi ikke ha pannekaker…. Kristine er en blid og arbeidsom kollega som bidrar til god stemning på kjøkkenet. Hun er nøyaktig og har en solid porsjon stå-på-vilje. Og ikke redd for å si ifra om kjøkken-musikken blir for uutholdelig.