Teamet

Silja

Silja er daglig leder.

Men mest av alt er hun kokk.

Og det kjekkeste Silja vet er å gjøre noe nytt, eller annerledes. Lage en ny rett, en ny meny eller finne en ny leverandør. Slik at Osøyro Kolonial stadig er i utvikling.

Drømmen er å skape enda mer matrelaterte opplevelser i Os.

Caroline

Caroline er vår butikksjef.

Hun er en erfaren kokk med mye erfaring blandt annet fra catering. Effektiv, arbeidsom og en enorm kapasitet. Helt utrolig hva hun klarer å presse inn av arbeidsoppgaver. Er det nærmeste en handy-man vi kommer på Osøyro Kolonial.

Er alltid smilende og grei både mot kunder og kollegaer.

Christina

Christina kokken og bakemesteren vår

Hun er den som har vært med helt siden Osøyro Kolonial sin start i 2016. Hun var vår første lærling, har vært ute i verden og kommet tilbake til oss. Heldig oss.

Christina er en veldig nøyaktig og arbeidsom kokk. Alt hun gjør er skikkelig og tilnærmet perfekt. Det nyter vi godt av nå som Christina er med og bygger opp vårt lille bakeri.

Henny

Henny vår mest sporty

Henny må være den mest sporty blandt oss. En enorm energi, som ser ut til å aldri ta slutt. Når hun ikke er på jobb er hun på forskjellige fjelltopper, bobilturer, hagen eller sammen med venner.

Henny er også en faglært kokk, med erfaring fra blandt annet Solstrand. Alltid nyskjerrig på alt fra mennesker, oster, kjøtt og sjokolade.

Lotte

Lotte er kokken vår

Lotte er vår nyeste kollega. Hun er liten av vekst, men med et hjerte av gull. Alltid blid og med mye omsorg for alle rundt seg.

Lotte er en faglært kokk med sin kokkebarndom fra Bjørnefjorden Hotell. En nyskjerrig kokk, alltid klar for å lære nye retter og måter å gjøre ting på. Hun er ikke så ofte å se i butikken, men om du bestiller catering så er det Lotte som kommer og leverer til deg.

Mariel

Mariel er lærlingen vår.

Mariel er på sitt første år som lærling. Hun er en eventyrlysten jente som drømmer om å reise verden rundt. Og hva er vel bedre enn et fagbrev i kofferten?

Her er en veldig lærevillig, arbeidsom, nyskjerrig og flink lærling. Vi er så glade for at hun valgte å begynne sin læretid hos oss. Og gleder oss til å følge med videre på hennes opplevelser videre.

Judit

Judit er vår suverene lunch-fikser.

Hun er helt rå på å lage salater og blingser. Et ordens menneske av en annen dimensjon, her er ting på stell. Hun holder oss alle i ørene slik at det er orden over alt. Og det gjøre hun med et smil. Aldri en kjedelig dag på jobb med Judit til stede.

Helene

Helene er vår lørdagshjelp

Helene har jobbet hos oss lenge både som ekstrahjelp og som fast ansatt. Nå har hun tatt steget ut i verden og jobber hardt for å blir den beste fysioterapeuten du kan få.

Helen er alltid et stort smil, en god hjelpsom kollega. Vi er glade for å av å ha Helene hos oss i helgene og når hun har tid fra sin travle studietid. 

Ekstrahjelp