Teamet

Linn

Linn er vår aller nyeste kollega. Hun er en faglært kokk med mye lidenskap for god mat. Vi gleder oss til å bli enda mer kjent med Linn. Hun overrasker stadig med masse gode ideer og sitt gode smittende humør. De vi absolutt vet, er at Linn ELSKER julen. Virkelig !! Vi er så glade for å ha Linn med på laget.

Regine

Regine er den mest livlige av oss. Hun er et eventyr å jobbe sammen med. Hun er høyt og lavt, med en enorm evne til å være omsorgsfull. Regine bryr seg genuint om alle og alt rundt seg. Hun er på god vei til å bli en skikkelig oste-nerd! Det er vi så glad for!!!

Mariel

Mariel er lærlingen vår.

Mariel er på sitt andre år som lærling. Hun er en eventyrlysten jente som drømmer om å reise verden rundt. Og hva er vel bedre enn et fagbrev i kofferten?

Her er en veldig lærevillig, arbeidsom, nyskjerrig og flink lærling. Vi er så glade for at hun valgte å begynne sin læretid hos oss. Og gleder oss til å følge med videre på hennes opplevelser videre.

Helene

Helene er vår lørdagshjelp

Helene har jobbet hos oss lenge både som ekstrahjelp og som fast ansatt. Nå har hun tatt steget ut i verden og jobber hardt for å blir den beste fysioterapeuten du kan få.

Helen er alltid et stort smil, en god hjelpsom kollega. Vi er glade for å av å ha Helene hos oss i helgene og når hun har tid fra sin travle studietid. 

Ekstrahjelp