Om Oss

Osøyro Kolonial blei etablert i August 2016. Våren 2017 kjøpte me ærverdige Kleiven Kjøtt og Delikatesse. Frå nyoppussa kjøkken midt i Os sentrum produserar og leverar me eit breit utval av catering. I butikken sel me varer frå inn- og utland som ost, ferskt kjøtt, speke mat, tørrvarer og god drikke.

MAT MED IDENTITET

Det er viktig for oss i Osøyro Kolonial at maten vi lager og selger har identitet. Med det mener vi at dyra har hatt eit godt liv, at grønnsakene har voks i et naturlig tempo og at frukten har fått blitt helt moden på treet. 

CATERING

Hos oss kan du bestille til alle anledningar. Vi leverer alt fra snittar, tapas til gryter eller spesialdesignet menyer. Eller kanskje du ønsker ein kokk heime på kjøkkenet ditt for å servere 3-5-7-10 retters? Me gjer vår aller beste for at alle våre kundar skal få ein god og flott matoppleving. Dette gjere vi ved å bruke gode råvarer og utvikla gode smakar. Mat fra oss skal være en opplevelse for øyner og gane.

BUTIKKEN

Butikken opna 14. Juni. 2018 på bursdagen til Silja(og Bjørn). Har har me ein gjeng med matentusiastar og mat nerdar som jobbar og kan hjelpe deg med mykje matkunnskap. Me sett veldigt pris på våre flotte kundar, og å dele våre erfaringar eg veldigt kjekt. Som kokkar håpar me på å kunna inspirera kundane.våre til å prøve noko nytt å spanande.

MENNESKENE BAK

Silja Døsen Moberg starta Osøyro Kolonial i August 2016 saman med Bjørn Døsen og Paal Moberg. Det er Silja som har den daglege drifta, medan Paal og Bjørn heiar og hjelp til på sidelinja. Med seg har Silja fått sine tidlegare kollegar frå Solstrand Hotel og Bad; Ingrid Bjaadal og Bjørnar Alvsvåg Folgerø. Me har og fått med oss to kjendte ansikt frå Os sentrum i Henny Nybø og Turid Hjelle Leikvoll. Samt vår kjære lærling Christina Rabe Nesheim. Me har og gleden av å ha god hjelp fra eit par ekstra hender i Helene Hatlestad, Frida Døsen Moberg, Kristoffer Døsen Moberg og Levi Færøy.

 

Møt resten av gjengen →